ПРОФИЛ НА КОМПАНИЯТА

БУЛТЕЛ, ООД

Фирма БУЛТЕЛ ООД е създадена през 1998 година с предмет на дейност производство и търговия на специализирани хотелски телефонни апарати. С течение на времето фирмата разширява дейността си като предлага цялостни решения в областта на телекомуникационните услуги и инженеринг, системите за физическа сигурност, структурните кабелни системи, безжичните и сателитни комуникации. Също така извършва проектиране, доставка на оборудване за силно и слаботокови инсталации, подкрепени от перфектен монтаж и сервизно обслужване от висококвалифицирани специалисти.

Мотото на фирмата е предоставяне на оптимални, качествени решения напълно съответстващи на изискванията, нуждите и възможностите на всеки един клиент.

 

Днес БУЛТЕЛ ООД е водеща фирма в Структурното окабеляване на сгради, проектиране и изграждане, оборудване и поддръжка на електрически инсталации ,  системи за видеонаблюдение, видеоохрана и видеоконтрол, пожароизвестителни системи, озвучителни и оповестителни системи, паркинг системи, производство на паник бутони за хотели и болници, системи за контрол на достъпа и отчитане на работното време, хотелски енергоспестяващи системи, домофонни и видеодомофонни системи.

Проектиране и производство на нестандартно комуникационно оборудване Ви осигурява високо качество на предлаганите услуги и изделия.

Решенията ни са съобразени с желанието на клиента за максимална възвращаемост на инвестициите, както и оптимално съотношение между разходи и полза.

 

БУЛТЕЛ ООД – КАЧЕСТВО И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ

БУЛТЕЛ ООД разполага с квалифицирани специалисти за проектиране, изграждане и поддръжка на силови, осветителни,  пожароизвестителни, сигнално-охранителни и видеонаблюдателни инсталации, повиквателни системи за болници, хотели и др. на територията на цялата страна. Работим изключително с технически средства, производство на световни лидери, доказали многократно качеството и надеждността на работата си.

Фирмата е изградила самостоятелно или участвала в изграждането като подизпълнител и проектант при строителството и реконструкцията на много държавни и частни обекти. Ние се стремим винаги да предложим оптимални решения за вашия – бизнес, проект или изграждане.

 

НАШИТЕ ЦЕЛИ

През над 20-годишната ни история основният ни стремеж е свързан с постоянно повишаване на качеството на предлаганите услуги. Целта на нашия екип е да предложим на нашите клиенти удобство, сигурност и оптимално решение за всяка поставена цел.

 

Нашите приоритети са :

  • Внедряване на съвременна техника и използването на качествени материали
  • Спазване на договорните отношения
  • Спазване на пусковите срокове
  • Поддържане на дългосрочни  коректни отношения с участниците в инвестиционния процес
  • Дейности, съобразени е съответствие с българските и европейски стандарти
  • Фирмата осъществява гаранционна и извънгаранционна поддръжка на обектите.

Ние, БУЛТЕЛ ООД, предлагаме надеждно и коректно изпълнение на възложените ни от Вас задачи. Доказателство за това е  утвърждаването ни като надежден партньор на много корпоративни клиенти и частни лица.